Casa Esperança

En un context en el qual, per normativa, no es permetia canviar l’aspecte exterior de l’edifici, vam triar aprofitar les qualitats de l’espai exterior per convertir-lo en una extensió de l’edifici; amb una zona de barbacoa, una sala d’estar a l’aire lliure i una zona de relaxació amb hamaques.
A l’interior es va realitzar una transformació total, redistribuint els espais de manera més diàfana i còmoda, obtenint espais més lluminosos i connectats amb l’exterior.
Amb la mateixa intervenció, transformem aquest antic edifici en una moderna casa sostenible. Incorpora un escalfador solar d’aigua i un sistema de reutilització d’aigua que redueix el consum d’aigua en un 35%. A més, tot l’edifici es recobreix amb una capa d’aïllament tèrmic i es construeix al voltant de l’edifici un sistema natural per protegir l’edifici de la humitat del terreny.

-

Autor

Joan Alomar

Client

Privat

Any

2016

Emplaçament

Formentera, Espanya