Vrijdijk

L’objectiu principal de la nostra proposta és mantenir el dic el més natural possible, per això, totalment lliure de construccions directament sobre la seva superfície. Aquest concepte de “dic lliure” permetrà el seu manteniment en qualsevol moment i un correcte monitoratge continu. El futur és incert i difícil de predir; el proper reforç dels dics, previst per 2.065, podria ocórrer abans o bé aparèixer noves tecnologies que podrien ser bones per implementar en el sistema de reforç o en el seu seguiment. Per tant, creiem que és important que la solució asseguri un accés complet a les àrees de reforç del dic.
Amb aquesta proposta creem una nova tipologia d’habitatge sobre el dic que, a més de permetre el manteniment independent del reforç del dic, aprofita la posició elevada avantatjosa que ofereix una parcel·la sobre el dic de protecció.

Europan13 finalista

Equip

[Estudio Lunar] Joan Alomar, J. Marcos Rodríguez, Conxa Gené, Carmen Largacha, Javier Íñigo, Ignacio Llorens

Client

Waterschap Rivierenland

Any

2015

Emplaçament

Streefkerk, Països Baixos

No Comments